Väljer du att använda fisketavling.nu för din tävlingsadministration så förenklar du hela processen kring alla deltagare.

Precis som med fisketavling.nu som annons för tävlingarna så kan du lägga in inbjudan, regler och program. Men utöver detta så får du deltagaradministration och onlinerapportering för din tävling. 

Från och med den 1:a april kommer vi att ta lite betalt för tävlingar där man har 30 eller fler deltagare(lag eller individuellt). Se vår prislista:
 

I nuläget kan vi hantera två typer av tävlingar: Lagtävlingar (med 2-3 personer i varje lag) eller individuella tävlingar där man räknar sammanlagd längd av ett antal fiskar samt eventuellt längsta fisk. 

I framtiden kommer vi förstås att hantera andra tävlingstyper. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om det finns andra tävlingstyper som bör stödjas.

Dessa funktioner ingår i tävlingsadministrationen:

Deltagaradministration

Anmälan till tävling

Du bestämmer i inställningarna när anmälan öppnar och hur många platser som finns.  Om någon försöker anmäla sig innan så ser det ut så här:

a1

I väntan på att anmälan öppnar 

 

När väl din anmälan öppnar så kan registrerade deltagare (team eller individuella) enkelt anmäla sig till en tävling (så länge det finns platser kvar). Varje användare kan bara anmäla sig en gång till en tävling.

h1

Anmälan är öppen och dessa är redan anmälda.

 

Klickar man på anmälan så får man då upp ett väldigt enkelt formulär där man väljer ett av de lag man är medlem i och anmäler sig. När platserna är slut så visas  istället denna bild:

a2

 Tävlingen är full!

 Hantering av deltagare

Den som anmäler sig får automatiskt en emailbekräftelse med den betalningsinformation som ni angett under inställningar. Varje anmälan har också ett unikt referensnummer som kan användas när man bockar av gjorda betalningar. Genom att klicka på referensnummret så kan arrangören uppdatera betalningsstatus och inbetalt belopp i deltagaradministrationen.

Dessutom kan man checka in deltagare när de kommer på morgonen samt även diskvalificera ett lag.  Lag som ej betalt kan strykas (och kan då inte anmäla sig igen själva).


a3

deltagaradministration

Att kunna kommunicera med sina deltagare är förstås väldigt viktigt. I vår deltagarlista har man emailadresser och telefonnummer till alla:

d1

deltagarlista

Man kan också maila ett enskilt team eller enkelt skicka ett mail till alla deltagare. 

Avstämning/Status

Man kan alltid titta på statusen för sin tävling:

d2

Tävlingens status

 

 

Gå vidare till ONLINERAPPORTERING

 

Vi använder cookies på fisketavling.nu för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. För att kunna använda all vår funktionalitet behöver du acceptera cookies.
Ok