Om vår site

Vår grundläggande ide är att fungera som en portal för fisketävlingar i Sverige. Att dels kunna fungera som en bra plats att hitta och marknadsföra tävlingar samt kunna hantera all administration som anmälningar, deltagarlistor, kommunikation samt även tillhandahålla en fungerande onlinerapportering.

På vår site kan du registrera din fisketävling enkelt genom att först registrera dig som användare och sedan registrera en tävling.

Du har två alternativ hur du kan använda fisketavling.nu:

Som en informationssida endast för din tävling. 

Din tävling visas då i listan över kommande tävlingar. Klickar du på tävlingens namn så ser du när,var och hur.  Här kan du också lägga in allmän inbjudan, regler och program eller bara hänvisa till din egen hemsida.  Du kan också publicera resultat efter tävlingen. Detta är GRATIS!

Använda fisketavling.nu som din tävlingsadmin sida:

Det blir plötsligt väldigt enkelt att hantera deltagare och resultat. Se artiklarna nedan för lite mer information om vad vi kan. Hör gärna av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för hjälp med att konfigurera er tävling så att det blir bra.

Deltagaradministration

Onlinerapportering

Prislista

 

 

Vi använder cookies på fisketavling.nu för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. För att kunna använda all vår funktionalitet behöver du acceptera cookies.
Ok